Puno në

Programi i praktikës për studentë të Fakulteteve të Edukimit

EdGuard çel thirrjen për aplikim për programin e praktikës për studentë të Fakulteteve të Edukimit. Studentët e interesuar mund të dërgojnë CV-në e tyre dhe një Letër Motivimi në info@edguard.org.

Programi i praktikes ofron një përvojë të strukturuar për studentët në hulumtim dhe avokim, si dhe përfshirje në zhvillim dhe menaxhim të projekteve.